Bij spoed, bel of app ons!

Verhuislift huren

Bij spoed, bel of app ons!

  Contact opnemen

  Bel 06 400 158 99 of vul dit formulier in.

  Eén object

  Een bankstel, koelkast, kast, bed of bijv. een piano is zo gelift!

  v.a. €69

  Bereken uw prijs

  Uurservice
  Meerdere objecten

  Meerdere meubels of objecten? Zoveel mogelijk liften binnen 1 uur.
  v.a. €79
  Bereken uw prijs

  Langere klussen
  2 uur of langer

  Voor verhuizingen of grote projecten.
  v.a. €65
  Bereken uw prijs

  Een verhuislift huren

  Gaat u binnenkort verhuizen, en wilt u een verhuislift huren om uw meubilair uw nieuwe woning in te krijgen? Dan kunt u terecht bij Eazylift! Wij zijn hét verhuurbedrijf van verhuisliften van topkwaliteit. Bij ons kunt u terecht voor een goedkope verhuislift die bemand wordt door een van onze ervaren medewerkers. Een verhuislift voor 1 uur nodig? Of toch wat langer? Of hoeft er slechts één object gelift worden zoals een bankstel of een piano? De mogelijkheden van Eazylift zijn eindeloos! Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen en de tarieven te bespreken.

  verhuislift huren

  Wat liften wij?

  Bij Eazylift kunt u een lift huren voor meer dan alleen verhuizen. Wij liften ook de volgende objecten:

  Verhuisliften

  • Meubels & piano’s
  • Volledige keukens en keukenbladen
  • Sanitair
  • Bouwmaterialen, gipsplaten, pakken tegels, zakken lijm en meer

  Dakliften

  • Zonnepanelen
  • Airco units
  • Dakdekkersmaterialen
  • Dakterrasmateriaal

  Wie zijn wij?

  Bij Eazylift zeggen we vaarwel tegen vermoeiende verhuizingen, het trap op en trap af sleuren met zware dozen en te grote meubelstukken door een krappe deuropening proberen te proppen. Bij ons kunt u goedkope bemande verhuisliften huren, die uw verhuizing of verbouwing een heel stuk vereenvoudigen! Een verhuislift (ook wel ladderlift of meubellift genoemd) is ontzettend snel op- en afgebouwd, kan grote gewichten tillen en heeft een zeer hoog bereik. Naast particulieren die bezig zijn met verhuizingen of verbouwingen kunnen ook bedrijven onze verhuisliften goedkoop huren. Voor het leggen van zonnepanelen is dit bijvoorbeeld ontzettend handig. Of u de verhuislift slechts voor 1 uur, of voor een hele dag nodig heeft, u kunt terecht bij Eazylift.

  De materialen van Eazylift

  Bij Easylift kunt u een verhuislift huren van topkwaliteit. Wij brengen de verhuislift tot aan uw deur, en installeren hem binnen 5 minuten. De verhuislift wordt bemand door een van onze medewerkers. Dit is een gecertificeerde operator. Het verhuizen met een Eazylift verhuislift gebeurt dus altijd zeer veilig. Het bereik van een Eazylift is tot wel 27 meter. Dat is tot ongeveer de achtste etage van een flatgebouw. Daarbij hebben ze een belastbaar vermogen tot 400 kg. Zware materialen liften is voor onze machines dus ook geen enkel probleem.

  Geen zin om te sjouwen? Huur een verhuislift!

  Uw verhuizing gaat makkelijk en snel

  Een verhuislift van Eazylift huren kan 24/7. U kunt dus verhuizen wanneer u dat uit komt. Bovendien zijn we in te schakelen voor verschillende branches. Hierbij kunt u denken aan verhuizingen, maar we gaan ook regelmatig aan de slag bij ontruimingen en verbouwingen. Onze excellente service maakt dat wij niet alleen door particulieren vaak gekozen worden als partner, maar dat ook bedrijven ons regelmatig inschakelen. We hebben een snelle op- en afbouwtijd. Een Eazylift verhuislift staat al binnen 5 minuten klaar voor gebruik. Wanneer u ons in wilt schakelen, kunt u ons bereiken via telefoon, Whatsapp, mail en Instagram. Ook dit contact gaat super snel en eenvoudig. U hoeft geen hele aanvragen in te dienen, maar we beantwoorden uw vraag gewoon persoonlijk.

  daklift huren

  Goedkope verhuisliften

  Wij van Eazylift verhuren onze goedkope verhuisliften gewoon voor een vast tarief. Wanneer er slechts een enkel object naar boven getild moet worden, hoeft u natuurlijk geen uurtarieven te betalen voor tijd die u niet gebruikt. Als er meerdere objecten getild moeten worden, is het goedkoper om onze verhuislift voor 1 uur, of meerdere uren te huren. Ook hiervoor hanteren we vaste lage tarieven. Ook al heeft u de verhuislift voor slechts 1 uur nodig, wij komen dezelfde dag nog bij u langs. Wij houden het verhuur van onze verhuisliften ook goedkoop doordat wij geen voorrijkosten zullen vragen. Hierdoor kunt u ons goedkoop in de regio Rotterdam inschakelen. Ook komen we natuurlijk buiten de regio graag bij u langs met onze verhuislift. Neem gerust eens contact met ons op om de tarieven te bespreken met een van onze specialisten.

  Verhuislift bemand door een professional

  Veiligheid staat bij Eazylift altijd voorop. Dit betekent dat wij u altijd voorzien van een bemande verhuislift. Een gecertificeerde operator bedient de verhuislift, zodat veiligheid gegarandeerd wordt. De bemande verhuislift wordt door ons nooit onbeheerd achtergelaten. Dit doen wij om onveilige situaties te voorkomen.

  Een bemande verhuislift betekent dus geen gedoe met handleidingen of gebrek aan ervaring. Er staat altijd een betrouwbare specialist voor u klaar. Ook worden onveilige situaties voorkomen omdat u niet zelf meer hoeft te sjouwen, en dus ook geen trappen op en af hoeft met meubels en dozen die eigenlijk veel te zwaar zijn. Met een verbouwing is een verhuislift huren ook geen slecht idee. Pakken met tegels, laminaat, zakken lijm, cement en hout worden zonder problemen naar boven vervoerd, en afval is binnen een mum van tijd weer beneden. Laat u zonnepanelen op uw dak leggen? Een bemande verhuislift huren is de uitkomst. Door onze snelle service van een verhuislift van 1 uur, is uw klus zo geklaard!

  Wanneer een verhuislift huren?

  Zoals eerder genoemd hoeft u dus niet alleen een bemande verhuislift te huren als u daadwerkelijk gaat verhuizen. U kunt Eazylift ook inschakelen voor bijvoorbeeld:

  • Het omhoog of omlaag liften van losse objecten. Heeft u bijvoorbeeld net een nieuwe piano gekocht? Dan kiest u ervoor om ons in te schakelen voor slechts één object. Heeft u een nieuw bankstel? Huur een goedkope verhuislift voor 1 uur en laat de oude bank omlaag, en de nieuwe bank omlaag tillen.
  • Het tillen van materialen bij een verbouwing.
  • Het veilig omhoog tillen van zonnepanelen voor uw dak.
  • Wanneer een pand ontruimd moet worden.
  • Wanneer u uw bedrijfs- of kantoorpand aan het inrichten bent. Wij liften kantoormeubilair eenvoudig naar boven. In plaats van een verhuislift voor 1 uur in te huren, schakelt u ons dan de hele dag, of een dagdeel in.

  Voordelen op een rij

  Om uw keuze om een verhuislift te huren te vereenvoudigen, hebben we de voordelen nogmaals voor u op een rij gezet:

   • Door een verhuislift te huren hoeft u niet meer te slepen met zware en lompe meubelstukken, dozen of materialen.
   • Er zijn tarieven om een goedkope verhuislift voor 1 uur, langere tijd of per object te huren.
   • Omdat de verhuislift bemand wordt door een ervaren en gecertificeerde operator, gaat u met onze hulp altijd veilig te werk.
   • Woont u in Rotterdam, Schiedam of Capelle, dan betaalt u ons geen voorrijkosten.
   • Een verhuislift van Eazylift kan objecten van 400 kilo tot wel 27 meter hoog tillen (dat zijn zo’n 8 etages).

  Verhuislift huren

  Een verhuislift huren is zo geregeld!

  Heeft u een verhuislift voor 1 uur nodig? Of kunt u een goedkope verhuislift gebruiken om slechts een object te liften? Wellicht heeft u onze bemande verhuislift wel voor een langere periode nodig. Wat de situatie ook is, wij komen snel bij u langs om u te voorzien van onze betrouwbare en veilige service. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hiervoor hoeft u geen hele formulieren in te vullen, enkel uw naam en e-mailadres. Door een berichtje te sturen met uw vraag kunnen wij u snel van dienst zijn. Er zijn ook gewoon eenvoudig telefonisch te bereiken via 06-40015899. U kunt ons op dit nummer ook een bericht sturen via Whatsapp. Wij zijn ook via de mail bereikbaar. Stuur een bericht naar info@eazylift.nl. Een goedkope bemande verhuislift huren doet u snel en eenvoudig bij Eazylift!