Bij spoed, bel of app ons!

Zware meubels sjouwen? EAZY! Huur direct een verhuislift

Bij spoed, bel of app ons!

  • EAZY, snel en voordelig reserveren!
  • De operator installeert en bedient de lift
  • Tot en met de 10e etage/30 meter!
  • Draagvermogen van de plateau is 400kg
  • Geen offertes! Direct uw tarief berekenen met de prijscalculator!
  • Snel wat vragen, App ons!

Verhuislift huren Bereken direct het tarief voor uw klus met onze calculator. BEREKEN UW PRIJS

FAQ

Bekijk onze meest gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

Wij werken volgens de gereserveerde tijd. Tijd start op de afgesproken tijdstip tot en met 5 min voor het einde van de gereserveerde tijd. Dan wordt de lift afgebouwd.

De op- en afbouwtijd van de verhuislift zit in de gereserveerde tijd. De verhuislift kan binnen 5 min worden opgebouwd afhankelijk van de hoogte. En 5 minuten voor het einde van de gereserveerde tijd wordt de lift weer afgebouwd.

Wij verhuren bemande verhuisliften. Dit betekent dat de operator de lift installeert en bedient.

U bent zelf verantwoordelijk voor het laden en lossen. Dit betekent dat u de objecten op het plateau moet plaatsen en boven/beneden weer moet afhalen. De operator adviseert u hierbij.

De plateau is binnen enkele seconden naar boven en weer naar beneden.

Dat is afhankelijk van een aantal zaken; of de spullen klaar staan; heb je genoeg hulp bij het laden en lossen(2 man beneden en 2 man boven is ideaal)

Uitloop is alleen mogelijk wanneer de planning dat toelaat. Zaterdags zijn wij vaak volgepland en is uitloop dan niet mogelijk. Doordeweeks is er meer ruimte voor uitloop. Kunt u niet inschatten hoe lang u nodig heeft vraag het dan gerust.

Onze verhuisliften staan op wagens en is het belangrijk dat wij voor het te liften locatie kunnen staan met de wagen. Wij kunnen dus niet liften vanaf het tuin of binnenplaats waar er geen wagen mag komen.
De wagens van onze verhuisliften hebben een hoogte van 3 meter. Graag rekening mee houden bij een binnenplaats of poort.

De grootte van het plateau is 3m breed bij 1,80m diep. Dit kan ook ingeklapt worden in een bak. Het plateau heeft een maximaal draagvermogen van 400kg. Dit verschilt per hoogte en afstand.

Graag bij het doorgeven van de verdieping rekening houden met tussenverdiepingen. Onze liften hebben een bereik van 30 meter. Wij kunnen liften tot en met de 10e etage. Belangrijk is dat de verhuislift dicht bij het gebouw moet kunnen staan om het uiterst te bereiken.

Wind is voor verhuisliften het grootste gevaar. Boven de windkracht 4 kunnen wij niet garanderen dat wij kunnen liften. Dit wordt dan op locatie beoordeeld. Wij zijn niet aansprakelijk voor de kosten die ontstaan omdat wij niet kunnen liften ivm het weer. Veiligheid gaat voor.

U kunt pinnen of contant afrekenen bij de operator. Soms komt het voor dat de pinapparaten storing hebben dan verzoeken wij u om contant af te rekenen.

Wij zijn verzekerd tijdens het liften tenzij de oorzaak ligt bij een fout tijdens het laden en lossen.